Menu
Your Cart

Eiken Ronde Tafels

Welkom in de elegante wereld van Eiken Ronde Tafels bij Houtenstaaltafels.nl, waar we vakmanschap en natuurlijke schoonheid combineren.

Onze collectie Eiken Ronde Tafels, een essentieel onderdeel van ons uitgebreide assortiment sinds 2002, belichaamt de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetische aantrekkingskracht.

Deze tafels, gemaakt van hoogwaardig eikenhout uit goed beheerde bossen, bieden niet alleen een robuuste duurzaamheid, maar ook een milieuvriendelijke keuze.

Elke Eiken Ronde Tafel in onze collectie weerspiegelt onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid, versterkt door onze belofte van de laagste prijzen in Nederland en een uitgebreide garantie van 3 jaar.

Bij Houtenstaaltafels.nl begrijpen we dat elke ruimte uniek is. Daarom bieden we maatwerk aan voor onze Eiken Ronde Tafels, perfect afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren en ruimtevereisten. Onze vakmensen werken met u samen om een tafel te creëren die niet alleen mooi is, maar ook functioneel en tijdloos.

Of u nu op zoek bent naar een centraal meubelstuk voor uw eetkamer of een stijlvolle toevoeging voor uw kantoor, onze Eiken Ronde Tafels zijn een uitstekende keuze.

Bezoek onze website voor een virtuele tour, bereken uw prijs met ons online reken systeem, of vraag een op maat gemaakte offerte aan.

Model: Eiken Ronde tafel
Natuurlijke elegantie ontmoet vakmanschap in onze prachtige Eiken Ronde Tafel met 3 poten. Dit unieke meubelstuk straalt tijdloze charme uit, vervaardigd uit het mooiste eikenhout met een zorgvuldig glad geschuurd oppervlak.Het tafelblad, met een indrukwekkende dikte van 4 cm, getuigt van de robuust..
190,00€ 200,00€
Model: Eiken Ronde tafel
Ervaar een harmonieus samenspel van modern design en natuurlijke schoonheid met onze Eiken Ronde Tafel voorzien van een Matrix-onderstel. Dit meesterwerk is vervaardigd met het mooiste eikenhout, waarbij het tafelblad met zorg is glad geschuurd.Het tafelblad, met een indrukwekkende dikte van 4 cm, b..
200,00€
Model: Eiken Ronde tafel
Eiken Ronde Tafel met Twist-onderstelOntdek de schoonheid en het vakmanschap van onze Eiken Ronde Tafel met Twist-onderstel, een ware blikvanger in elk interieur. Gemaakt van het fijnste eikenhout, zijn deze tafelbladen niet alleen een toonbeeld van elegantie, maar ook van duurzaamheid. Elk blad, me..
200,00€
Model: Eiken Ronde tafel
Prachtige glad geschuurd eiken Ronde tafelbladen, gemaakt van het mooiste eikenhout en volledig massief! Bladdikte: 4cm..
200,00€
Model: Eiken Ronde tafel
Prachtige glad geschuurd eiken Ronde tafelbladen, gemaakt van het mooiste eikenhout en volledig massief! Bladdikte: 4cm..
200,00€
Model: Eiken Ronde tafel
Eiken Ronde Tafel Dubbele-U: Tijdloze Klasse voor Jouw InterieurOntdek de Eiken Ronde Tafel met Dubbele-U-onderstel, een symbool van tijdloze klasse en functionaliteit. Gefabriceerd met het mooiste eikenhout, kenmerkt deze tafel zich door een zorgvuldig glad geschuurd tafelblad dat de natuurlijke pr..
200,00€
Model: Eiken Ronde tafel
Prachtige glad geschuurd eiken tafelbladen met een boomstamkant of rechte zijkanten, gemaakt van het mooiste eikenhout en volledig massief! Bladdikte: 4cm Hoogte: van vloer tot onderkant tafel 72cmHoogte: van vloer tot bovenkant tafel 76cmDe diameter van de poot is 10cmDe diameter van de plaat ..
200,00€
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7