Menu
Your Cart

Bezorgen + Montage

Aangezien ons assortiment hoofdzakelijk bestaat uit grote en zware meubelen bezorgen wij met een professionele meubelstransporteur. Alle prijzen op de webshop zijn exclusief verzendkosten van €65,-     Let echter ook op de volgende voorwaarden:


-          Hout en Staal Tafels bezorgt uw tafel tot de gewenste plek; het maakt niet uit of dit de tuin, het balkon of de woonkamer is.

-          De meubelen worden bij bezorgen zoveel mogelijk op de door u aangegeven plek geplaatst.

-          De Transporteur is er niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor, of het bestelde artikel bij het afleveradres naar binnen kan. Wanneer er hulpmiddelen nodig zijn, dient de opdrachtgever dit van te voren aan te geven. U kunt per telefoon of mail contact opnemen.

-          De meubelen worden op iedere verdieping gebracht.

-          Takelen of gebruik van een verhuislift is in overleg tegen meerprijs mogelijk en is voor risico van de consument.

-          De meubelen worden standaard bezorgd én gemonteerd door de bezorger.

-          Als uw bestelling gereed is dan wordt er telefonisch contact met u opgenomen voor een afspraak. U krijgt dan de leverdatum te horen en welk dagdeel het gaat worden.


Wij bezorgen tegen het standaard tarief in de volgende gebieden:

-          Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden

-          België

-          Duitsland in de grensgebieden (maximaal 100 km van de Nederlandse grens)


Voor prijsopgaves Waddeneilanden Duitsland, stuur ons een mailtje. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte voor het afleren op deze locaties.


Neem voor vragen gerust contact op met de klantenservice want wij denken graag met u mee. Zo voorkomt u problemen achteraf.