Menu
Your Cart

Over ons

Hallo, in 2002 zijn wij begonnen met het op maat maken van eiken tafels geheel naar wens van onze klanten. Inmiddels door de jaren heen hebben wij onze tafels uitgebreid met een breed scala van meer eiken meubelen op maat vervaardigd o.a.; eiken kasten, salontafels, dressoir s, tv-meubelen, stoelen, badkamer meubelen noem maar op en wij kunnen het voor u maken geheel alles op maat gemaakt. Omdat wij alles volledig in eigen beheer hebben kunnen wij dit tegen scherpere prijzen aanbieden dan onze concurrenten die ook maatwerk leveren. U koopt bij ons rechtstreeks van onze fabriek die in Ukraine is gevestigd om de 2 weken ontvangen wij een opmaat besteld transport vanuit onze eigen fabriek.


Bij ons in Woerden vindt de afwerking en eind controle plaats, waarna wij onze meubelen zelf bezorgen en monteren bij u thuis. Doordat u bij ons rechtstreeks bij onze eigen fabriek besteld kunnen wij u goede garanties bieden, wij hoeven immers niet te discussiëren met tussenpersonen of weder verkopers. Wij werken met een vast team in Woerden van 8 personen en in onze fabriek werken 25 personen.


Wij hebben in Woerden een showroom van 400m2 waar u ook uw eiken tafel of meubel direct mee kunt nemen of kunt laten bezorgen door onze eigen bezorg service. Ook uw op maat bestellingen kunt u in Woerden met onze specialisten bespreken en direct bestellen. Bij ons in Woerden kunt u ook onze diverse afwerkingen bekijken het zijn er meer dan 100! dus genoeg keus.


Wij nodigen u graag uit om een bezoekje te brengen aan onze showroom te Woerden om ons breed scala van eiken meubelen te komen bekijken, of bekijk eerst onze website en bereken direct uw prijs via ons online reken systeem u kunt natuurlijk ook een opmaat offerte aanvragen meestal krijgt u dezelfde dag nog antwoord.


Tot ziens bij Houtenstaaltafels.nl en Houtenstaalmeubelen.nl.